Ännu Doftar rosorna den 9 november.

Ännu doftar rosorna på Viaköp Trädgård den 9 november. Hösten har svårt att slå till, det har blivit en hösdag då o då, men inte mig emot. Jag har nyligen blivit opererad, bytt knäled, så det har inte varit lätt att ta sig ut i trädgården men en sådan fin dag som idag med sol o 12+grader kunde jag inte stå emot. När jag väl var där kom det en doft som på sommaren... *Rosendoft* o man blev alldeles varm inombords, otroligt att rosorna bara fortsätter att leverera. här kommer några bilder som är tagna i dag den 9 november, håll i agebrädan så åker vi, chooohajjjj.
Man får knipa sig i armen för att känna efter om det är på riktigt o ta på glasögonen när man tittar på termometern 12+grader i skuggan o solbrillerna på för att inte bli bländad, men lite höst har vi allt.
 
Detta var lite från Viaköp Trädgård en Höstsommardag. Njut nu i edra trädgårdar för det kommer andra tider snart med snö o slask o ni som inte har trädgård  ut i vår underbara natur, huvudsaken är att ni njuter o mår bra så ses vi snart igen. Tingalingling.
 

RSS 2.0