Jag mijökompenserar.

Växterna som har räddat jorden flera gånger under sin tid, ursprunget är c;a 400,000000 sedan. o finns i 10,ooo arter. Vi på Viaköp Plantskola odlar en del ormbunkar o finns en del i försäljningen. Ju mer ormbunkar ni har i trädgården ju bättre miljö får vi o ni. Viaköp Trädgård har gjort sin mijöinsats med att plantera in en hel del Ormbunkar så jag känner ingen miljöskam. Min mijöinsats gör att köra bil o flyga känns att jag har kompenserat mina utsläpp o jag äter mycket kyckling oså för att kompensera.

 
 

 Jag tog bilderna idag i Viaköp Trädgård. Plantorna finns att köpa på Viaköp Plantskola. Ha nu en trevlig höst, det är bästa tid att plantera nu o ända fram tills det fryser i marken, Mbh gert-åke


Höstens intåg på Viaköp Plantskola.

Hej gardenlovers!! Nu gör hösten sitt inträde i Viaköp Plantskola. Nu är det dax att plantera träd buskar o perenner i era trädgårdar, Viaköp Plantskola har nu laddat upp inför höstplanteringen, varför ska man plantera nu, varför inte vänta tills våren? Plantering på hösten är den bästa tiden för växterna har kommit i vila o det är blött i marken så man behöver inte vattna mer än när man sätter perennerna, buskarna o träden. planterar man på våren måste man vattna hela sommaren så inte plantan dör.
 
 
Bilderna får tala för sig, bilderna är tagna på Viaköp Plantskola. (bilderna får ej kopieras utan låv)  Ha det bäst gardenlovers!!!
 

RSS 2.0