Trädgårdsrundan i bilder.

Trädgårdsrundan är nu över för denna gången och det är nog snudd på nytt rekord vi hade ingen räknare, med det fanns ingen lucka i strömningen hit till trädgården, från klockan 10-17, alla dagarna, var det alldrig tomt i trädgården, men det var inte lika tjockt hela tiden och bilarna var enda in i Viaköp vid vissa tider. Vår granne Lars sparader en bit av åkern som vi hade till parkering och lika arrenda´torn till åkrana mella vägen och oss hade lämnat lite så bilarna kunde parkera en rad längs vägen. Här kommer lite bilder.

Klockan fyra på morgonen var jag uppe och titta till trädgården efter 2cm hagel på gräset.

Tavelramen hade jag satt upp för att man kunde fota sin egen tavla av trädgården och stod man på rätt sida så kunde man vara med på bilden.

Håkan och Agneta kom som första besökare och hade tagit semester och åkt hit endast för vår trädgård som de hade läst om i trädgårdstidningar. Trädgård & blommor, är ute nu, så köp den så kan ni se vad ni gick miste om som inte var här.

Ännu en Agneta med sin Sven besökte oss.

Många provsatt våra sittplatser och barnen trivdes i vår hage.

Trädgårdens perenner som Chon hade förädlat, var populära.

Den här vyn blev mycket fotad och alla gick i den gången.

Jag fick ta en och annan bild har för att visa varför tavelramen var där.
 besökare
 Kö på gården

Bilar fram till 112:an.

Mitt plommonstop, söndagens flagga var den Thailänska, lördagens var det den Svenska och vi inledde flaggandet med den Skånska fanan på fredagen. Den Skånska flaggan vajar på stången när vädret tillåter det.

Flamingon skrämdes inte av allt stohej utan stod där han stod.

Det är en höjdare att få visa sin trädgård en gång om året när alla besökarna traskar runt och beskådar det vi gjort och får någon liten insperation med sig hem till sin trädgård eller balkong. Jag vill visa att det är kraft och enargi man får av trädgården och inte en massa arbete, det är mycket viktigt med en trädgård för att må gott. Har man ingen trädgård så är naturen oxå bra att vistas i . Njut av naturen och försök att komma den så nära det  bara går, det är därifrån vi kommer och tillhör. Harmoni  och livsglädje kommer från naturen och den kan man försöka att efterstäva i sin trädgård och få en plats att ladda sina batterier i och då mår man bra.

Här trumpetar vi en fanfa´r som tack för att ni ville komma och besöka oss.
Tack och hej, så ses vi kanske om ett år igen. Ni kan följa bloggen eller gå in på trädgårdens hemsida om ni vill komma i kontakt med oss, med bäst hälsningar från oss på Viaköp Trädgård. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0