Sammanställning av gästboende!

Vi förbereder gästboende i vår trädgård, för långväga gäster, man kan då välja på att bo i egen stuga eller oxå på vårt vandrarhem. Vi har de flesta stugorna i Asiadelen, för att de skall vara lite hemkänsla för de långväga gästerna. Här kommer några exempel på stugor.

Den här stugan är belägen på gränsen mellan Asiaträdgården och den Skånska och är lämplig för en familj med 2st vuxna och 4-5 barn, lite trafik utanför, men gången här har belysning samt entrén ligger så att man får den fina kvällssolen in där.

Denna stugan ligger längs samma upplysta gång, men stugan är lite mindre, men närmare centrum.

Här har vi en stuga som ligger i djungeln, den passar den lite större familjen och den har ett vardagsrum på övervåningen med en fantastik 360graders utsikt och är högt belägen, stugan är klassad som exklusiv. Fastän stugan ligger i djungeln kan man nå den genom den stora genomfartsgången.

Familjestugan, som oxå ligger på den stora genomfartsgången, intill den fasta bebyggelsen, men skils av palmskogen med vattenhålen, trots detta är det förhållande lugnt i området.

Den så kallade blomsterstugan är en upptingad stuga, en storfamilj på c:a 100st bor här varje år och har en liten hälsokostfirma som är specialist på nektar och honung, de utför oxå befruktning av hugade kunder mot betalning. (Pollen heter däras valuta).

Vår stollthet, Vandrarhemmet; där hyr de mer tama arterna, som vill bo som i kolonier, här finns ingen rasism, här samsas olika arter och storlekar, på vandrarhemmet är lite mer ståhej och här partas mycket och det sjungs till långt ut på natten och lika sent som de slutar, lika tidigt stämmer de upp sången på nytt. Vandrarhemmet ligger intill den stora Bambuskogen och bonsaiparken.
 Thaihuset. Bonsaiparken
Vi har redan haft gäster som ville bo i Boningshusets skorsten, men det blev ett sjudundrande kacklande när det var stängt för säsongen. Det går bra att boka stuga nu.
Ha det bäst, hälsar gert-åke. "Lilla Sofiero"
 peka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0