Projekt forts. 3!

Projektet fortsätter, nu har vi kommit så långt att det sista nålningsjobbet är klart, så imorgon skall detaljerna monteras + taket.

Kong målar det sista detaljerna till projektet och om det är tort tills imorgon skall det monteras. Det har varit mycket att måla och det har kanske varit lite långtråkigt och då har jag sjungt lite för honom och då har han blivet lite gladare........

Han är ju på god väg att göra detta för han kommer ju från Thailand.

Chon är i fullgång med att göra en ny damm vid projektet och det skall sammankopplas med den gamla dammen med en uttorkad bäck med växter i så att det skall se ut som om dammarna hör samman. Det är inte bara därför vi gör en damm till, utan vår tanke är att våra Grodor skall kunna föröka sig, det är viktigt att värna om grodernas framtid och de borde ni oxå göra i era trädgårdar, det är en upplevelse att höra dem kvacka vi dammen.

Jag har hållt på att förbereda takläggningen medan Chon har fixat med dammen, här ser man hur den uttorkade bäcken skall förbinda dammarna.

Tomtom undrar vad som pågår här, men det är bra utsikt från projektet.

Chon monterar in gångstenarna i dammen och sedan är det bara vattnet som skall fyllas i.

Vattnet skall upp till kanstenen och då kommer trampstenarna att vara precis i vattenytan.

Fortsättning följer, men det går mot sitt slut.
REKLAM.
Vill ni ha hjälp med något i trädgården eller ert hus eller er fastighet, kan ni gå in på BMT i Skåne ABs hemsida och där kontakta oss där. www.bmt-ab.se Vi utför även jobb med Rot-avdrag.
Ha det bäst i helgen, hälsar gert-åke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0