Projekt forts/2.

Målningen av projektet är nu i stort sett klart, en del detajer skall monteras, men målningen var inte riktigt torr, så vi skulle då hämta takplasten i Båstad, men det blev inget av det för personalen slutade kl 15,3o och vad tycker jag om det............. fan oxå. Få se om jag kanske kör till Hbg det finns tak där oxå och det är närmare än Båstad.

Mellan Flamingon och projektet skall göras en vattenspegel och när vi var i Båstad så körde vi hem till Lehel o Susanna Kósa i Hemmeslöv och däras plantskola för att köpa lite Hosta till vattenspegeln.

Här står Mäster själv bland alla sina Hostor, NI som vill ha speciella hoster skall besöka Lehels plantskola i Hemmeslöv, han är specialistodlare på Hostor, Hoyor, Irisar m.m. , han säljer oxå på sin hemsida, gå in på den och läs och beställ där om ni inte har vägarna förbi. www.caston.mine.nu/bohus Jag rek. att ni besöker Lehel på plats och lysnar på hans kunnande och köper där.

Här är kassarna med Hoster och en vindruvsstock från ett slott som han hade drivit fram.

Vindruvan har sitt urspung från 1700-talet och är med stora violettblåa frukter, men han hade inte namnet på den.

Detta är 2st speciella Hostor som passar bra ihop att pollenneras med varandra och är stakt doftande och vita, nu ville ni kanske velat ha namnen på dem, men om man vill ha hoster från Lehel är det bättre att besöka honom så kan han vägleda er bland alla 3-400 sorterna som han har, så fråga honom istället.

Denna skönheten har en vit rand på bladen och har oxå en vit blomma med en skön doft, jag tror att dessa Hoster skall ge en behaglig doft på kvällen vid projektet. Trots takmissen så blev dagen lyckad , ändå. 
Ha det bra i sensommarn hälsar gert-åke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0