Äntligen *Trädgårdstoppen* vår trädgård visas söndag kl 19!

Äntligen har *Trädgårdstoppen* kommit igång på tv8, förste avsnittet överstökat o det blev ju ett underhållande program, med en lysande stjärna till programledare, Doreen Månsson o en Galenpanna som expert, Peter Englander.

Tjugo trädgårdar är utvalda till denna serie på 10-program som visas på tv8, söndagar kl 19-20. de som inte har kanalen kan se programmen på  http://www.tv8play.se/ .

Det finns ett monent i programmet, vilken trädgård är finast, alltså en tävling??
Trädgårdstävling ?? hur bedömns växtzonerna 1-8 o läget som vårt som är mitt ute på den Skånska myllan eller en trädgård på en egen ö, nä, galenskap, som vi i vår trädgård som plockat hem en bit av Thailand o Grekland o försökt att skapa en känsla av att vara där eller den perfekta med växter o färgkombinationer, som inte finns återspeglat i naturen, vår filosofi är att trädgården skall vara en spegel av naturen...

Alla är vinnare i sin trädgård, kul att få visa upp sin trädgård, så att andra kan få tips till sina trädgårdar. tror ingen har ställt upp för att det är en tävling, det är ju bara en krydda, hur man än ser på det är alla vinnare...

Vi vet inte när vårt program kommer i serien, men då kan ni provläsa lite i Perter Englanders bok *Trädgårdstoppen* i väntan på programmet.
http://www.provlas.se/tradgardstoppen/

Njut av trädgårdstoppen, sommaren som kommer in i vardagsrummen, jag toknjöt av premiären.
Ha det bäst; Gert-Åke *Lilla Sofiero, en del av Skåne*
Reklam;
 www.bmt-ab.se
Tid att boka in uppdrag, NU. Rot= Proffs till halva priset.
Vi designar & stylar er trädgård, 40-år i branschen.
Spec. Installationer & teman, såsom, Asia, medelhav m.m.
Bygger & anlägger och förvaltning/skötsel av trädgård/fastighet.
Designer/trädgårdskonstnär; Gert-Åke Andersson.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0